ΓΑΛΛΙΑ

Προς Μετς ο Λεονάρντο της Παρτίζαν

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Μετς ετοιμάζεται να κάνει την πιο μεγάλη μεταγραφή στην ιστορία της, αποκτώντας έναν αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, τον Λεονάρντο της Παρτίζαν.

Ενίσχυση ετοιμάζει η Μετς, ενόψει της νέας σεζόν στη Ligue 1. Ο σύλλογος από τη Λορένη προχώρησε στη μεγαλύτερη πώληση της ιστορίας της, τον Ισμαϊλά Σαρ στη Ρεν έναντι 17.000.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους και ετοιμάζεται να αξιοποιήσει αυτό το ποσό, με έναν παίκτη γνωστό στο ελληνικό φίλαθλο κοινό.

Την Τρίτη, ο σερβικός Τύπος γνωστοποίησε τη συμφωνία για την αγορά του Βραζιλιάνου εξτρέμ Λεονάρντο από την Παρτίζαν. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και θα κοστίσει 4.500.000 ευρώ.

Όπως είναι φυσικό, ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στην αποστολή των πρωταθλητών Σερβίας που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για τη ρεβάνς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τετάρτη στις 21:45.

Photo credits: Eurokinissi

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ