ΓΑΛΛΙΑ

Πού είναι ο Μπιέλσα;

Πού είναι ο Μπιέλσα;
Μπιέλσα

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έφυγε από τη Μασσαλία στις 16 Ιουνίου. Η Μαρσέιγ έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα την προετοιμασία, αλλά ο Αργεντινός είναι απών. Που βρίσκεται, όμως;

Έχει εξελιχθεί σε θέμα υψίστης σημασίας όχι μόνο για τη Μασσαλία και την ομάδα της πόλης, αλλά και για όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη της Γαλλίας.

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Μαρσέλο Μπιέλσα, έχει το παρατσούκλι "τρελός" ("El Loco") και φροντίζει να το δικαιολογεί με την πρώτη ευκαιρία.

Η ομάδα της Μασσαλίας έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός λάμπει δια της απουσίας του.

Η ανησυχία στο γαλλικό Νότο, εύλογη. Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να τη διασκεδάσει. "Καθυστερεί, γιατί προετοιμάζει την προετοιμασία και τις μεταγραφές. Θα γυρίσει (στη Μασσαλία) στις αρχές Ιουλίου."

Χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις για το εάν βρίσκεται στη Γαλλία ή στην Αργεντινή. Μερίδα του γαλλικού Τύπου δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις της διοίκησης της Μαρσέιγ και κάνει λόγο για διακοπές... διάρκειας και επ' αορίστω.

Θα συνεχίσει να καθοδηγεί τεχνικά τη Μαρσέιγ, ο Μαρσέλο Μπιέλσα; Πάντως η αργεντίνικη ιστοσελίδα "Tyc Sports" ψάχνει τον "Loco" σε μία παραλία...

Πού είναι ο Μπιέλσα;
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ