ΓΑΛΛΙΑ

"Πόρτα" Κλοπ σε Μαρσέιγ

"Πόρτα" Κλοπ σε Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ αναζητεί το διάδοχο του Μαρσέλο Μπιέλσα, ωστόσο εισέπραξε την πρώτη άρνηση εκ μέρους του Γιούργκεν Κλοπ. Ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Αργεντινού.

Τον αντί-Μπιέλσα ψάχνουν στη Μασσαλία. Ο "λόκο" μετά τη θυελλώδη περυσινή σεζόν, άφησε τη Μαρσέιγ μόλις στην εκκίνηση της φετινής. Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας έκανε κρούση στο Γερμανό πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο σύμφωνα με τη "Bild" εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές "όχι".

"Η Μαρσέιγ έδειξε ενδιαφέρον για τον Γιούργκεν, ωστόσο αυτός ξέρει ότι δεν ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στους πάγκους", επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Κλοπ, Μαρκ Κοζίτσκε. Μετά την άρνηση του Κλοπ, η Μαρσέιγ πάει γι' άλλα.

Ο Ζιντάν και οι έμπειροι

Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στη Μασσαλία (πόλη στην οποία γεννήθηκε), είναι το μεγάλο όνειρο των φίλων της Μαρσέιγ. Ωστόσο φαίνεται ότι το κριτήριο της διοίκησης της ομάδας του γαλλικού Νότου, όσον αφορά στην πρόσληψη του νέου προπονητή είναι η εμπειρία.

Και η ''Equipe'', η πιο έγκυρη εφημερίδα της χώρας βάζει μαζί με τον "Ζιζού" στο κάδρο της διαδοχής του Αργεντινού, τον Ιταλό, Τσέζαρε Πραντέλι και τον Ολλανδό, Γκους Χίντινκ. Σ' αυτούς προσθέστε και το όνομα του Πορτογάλου, Αντρέ Βίλας Μπόας, τον οποίον από τη Δευτέρα οι φήμες φέρνουν κοντά στην ομάδα της Μασσαλίας.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ