ΓΑΛΛΙΑ

Πλησιάζει στη Λιόν ο Βαλμπουενά

Πλησιάζει στη Λιόν ο Βαλμπουενά

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής, αυτής του Ματιέ Βαλμπουενά, βρίσκεται σύμφωνα με την Equipe η Λιόν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ματιέ Βαλμπουενά άφησε τον γαλλικό Νότο μετά από οκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Μαρσέιγ για να μετακομίσει στη Ρωσία και την Ντινάμο Μόσχας, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαντάζει αρκετά πιθανό να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Όχι όμως για λογαριασμό της πρώην ομάδας του Μαρσέιγ αλλά για χάρη της Λιόν, με την "Equipe" να αποκαλύπτει μέσω της ιστοσελίδας της πως ο παίκτης αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας (10/8) στη Λιόν και πως την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους "λιονέ".

Πλησιάζει στη Λιόν ο Βαλμπουενά
INTIME SPORTS

Ο Βαλμπουενά σε μονομαχία του με τον Μπούρμπο στο πλαίσιο του αγώνα της Ντινάμο Μόσχας με τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν για τους ομίλους του Europa League

Απομένει πάντως να ξεκαθαριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα καταβληθούν τα χρήματα, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως οι διοικήσεις των δύο ομάδων θα πρέπει να συμφωνήσουν για τον τρόπο με τον οποίο η Λιόν θα δώσει στη Ντινάμο Μόσχας το ποσό των 6 εκ.ευρώ που αξιώνουν οι Ρώσοι για τον παίκτη.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ