ΓΑΛΛΙΑ

Πλήγμα με Καρβάλιο στη Μονακό

Πλήγμα με Καρβάλιο στη Μονακό

Ο Ρικάρντο Καρβάλιο σκόραρε για την Πορτογαλία κόντρα στην Σερβία, όμως γύρισε τον αστράγαλό του και ίσως χάσει τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς με την Μονακό

Η Μονακό επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα για τον Ρικάρντο Καρβάλιο, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του στο ματς της Πορτογαλίας με την Σερβία, έτσι χάνει το σπουδαίο ματς με την Σεντ-Ετιέν το βράδυ της Παρασκευής.

Αυτό είναι το ματς της χρονιάς για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην "μάχη" της Ligue 1, καθώς είναι στην 4η θέση με 53 βαθμούς και οι "στεφανουά" στην 5η με 52.

Μάλιστα, η Μονακό έχει ματς λιγότερο, έτσι με νίκη ελπίζει για πρωτάθλημα, καθώς η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει 59, η Λιόν 58 και η Μαρσέιγ 57 βαθμούς.

Στις 14 Απριλίου η Μονακό παίζει με την Γιουβέντους στην πρώτη τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League και η συμμετοχή του Καρβάλιο είναι αμφίβολη, έτσι ίσως χάσει ένα ακόμη μεγάλο ματς.

Ο 36άχρονος αμυντικός ήταν στην 11άδα της εθνικής Πορτογαλίας στο κρίσιμο ματς με την Σερβία για τα προκριματικά του EURO 2016. Σκόραρε μάλιστα στο 10ο λεπτό για το 1-0, αλλά περίπου πέντε λεπτά αργότερα γύρισε τον αστράγαλό του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ