ΓΑΛΛΙΑ

Πικάρισμα οπαδών της Λιόν εναντίον της Σεντ Ετιέν με πανό

Πικάρισμα οπαδών της Λιόν εναντίον της Σεντ Ετιέν με πανό
AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Οι οπαδοί της Λιόν αποφάσισαν να πικάρουν τους μισητούς αντιπάλους της Σεντ Ετιέν, στο χθεσινό ισόπαλο με 1-1 ντέρμπι, φτιάχνοντας ένα πανό με τον πανηγυρισμό του Ναμπίλ Φεκίρ από το παιχνίδι του 1ου γύρου.

Ένα μάθημα για το πώς πραγματοποιείται το σωστό πικάρισμα αποφάσισαν να δώσουν οι φανατικοί οπαδοί της Λιόν στους φίλους του ποδοσφαίρου ανά την υφήλιο.

Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησαν ένα τρισδιάστατο πανό με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό "α λα Μέσι" που είχε κάνει ο Ναμπίλ Φεκίρ στις 5 Νοεμβρίου, στο ντέρμπι για τον 1ο γύρο της Ligue με τη Σεντ Ετιέν.

Ο 24χρονος επιθετικός ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες σε εκείνη την επιβλητική επικράτηση της ομάδας του με 5-0, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Ο Γάλλος διεθνής πανηγύρισε και το δεύτερο τέρμα βγάζοντας τη φανέλα και δείχνοντας το όνομά πάνω σε αυτήν προς το πέταλο, όπου κάθονταν οι φανατικοί οπαδοί της Σεντ Ετιέν.

Πικάρισμα οπαδών της Λιόν εναντίον της Σεντ Ετιέν με πανό
AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Οι οπαδοί της Λιόν αποκάλυψαν το πανό στην αρχή της αναμέτρησης, ελπίζοντας σε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με τον 1ο γύρο. Ωστόσο, ο Ματιέ Ντεσιμπί δεν επέτρεψε στους οπαδούς της Λιόν να χαρούν, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Photo credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ