ΓΑΛΛΙΑ

Πήρε Κριχόβιακ & Μενιέ η Παρί Σεν-Ζερμέν!

Πήρε Κριχόβιακ & Μενιέ η Παρί Σεν-Ζερμέν!

Λίγες ημέρες μετά την απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά, η Παρί Σεν-Ζερμέν ολοκλήρωσε δύο ακόμη σπουδαία μεταγραφικά deals κάνοντας δικούς της τους Γκζέκοζ Κριχόβιακ και Τομά Μενιέ

Η Παρί Σεν-Ζερμέν είναι η απόλυτη κυρίαρχος στη Γαλλία την τελευταία τετραετία ωστόσο επιθυμεί να γράψει ιστορία και στην Ευρώπη το προσεχές διάστημα και όλες οι τελευταίες κινήσεις της συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη τις τρεις προηγούμενες σεζόν, πήρε τη θέση του Λοράν Μπλαν στην άκρη του πάγκου ενώ οι πρωταθλητές Γαλλίας ανακοίνωσαν πριν δύο ημέρες τον Χατέμ Μπεν Αρφά και την Κυριακή έκαναν ένα ακόμα "χτύπημα", αυτή τη φορά με τον Γκζέκοζ Κριχόβιακ.

Πήρε Κριχόβιακ & Μενιέ η Παρί Σεν-Ζερμέν!

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, ο Πολωνός διεθνής αμυντικός μέσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον 26χρονο άσο να μετακομίζει στο Παρίσι μετά από δύο χρόνια και 90 ματς με τη φανέλα της Σεβίλλης, με την οποία κατέκτησε δύο φορές το Europa League.

"Ένας νέος γύρος - Παρί 2021", έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Πολωνός άσος, ο οποίος κόστισε 33.600.000 ευρώ!

Και Τομά Μενιέ

Λίγες ώρες αργότερα πραγματοποιήθηκε και η τρίτη μεταγραφή της PSG, καθώς αποκτήθηκε με 7.000.000 ευρώ από την Μπριζ ο διεθνής 24άχρονος διεθνής Βέλγος δεξιός μπακ, Τομά Μενιέ.



TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ