ΓΑΛΛΙΑ

Περιζήτητος ο Φαμπίνιο

Περιζήτητος ο Φαμπίνιο

Ο μέσος της Μονακό, Φαμπίνιο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του σε γαλλικό ΜΜΕ.

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του γαλλικού πρωταθλήματος την εφετινή σεζόν, αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 58 βαθμούς, τρεις περισσότερους απ' την Παρί Σεν Ζερμέν, ύστερα από 25 αγωνιστικές.

Καταλυτική συμβολή στην εξαιρετική πορεία των Μονεγάσκων έχει ο Βραζιλιάνος μέσος, Φαμπίνιο. Ο 23χρονος χαφ πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις (7 γκολ και 3 ασίστ σε 35 αγώνες σ' όλες τις διοργανώσεις), με αποτέλεσμα να τραβήξει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Αυτό αποκάλυψε ο πατέρας του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή "J+1".

"Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Σίτι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον κι απ' την Μπαρτσελόνα. Στον Φαμπίνιο αρέσει το έργο του Ζοζέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχει μία αδυναμία στη Σίτι λόγω του Πεπ Γκουαρδιόλα", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαμπίνιο με τον Ζοζέ Μουρίνιο συνυπήρξαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2013/14, όταν ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνιζόταν στη Ρεάλ Καστίγια. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εντυπωσιαστεί απ΄την ποιότητα του 20χρονου -τότε- μέσου, με συνέπεια να του δώσει την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στις 8 Μαΐου του 2014, στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα.

Ο Βραζιλιάνος χαφ ανανέωσε μόλις το περασμένο Σεπτέμβριο το συμβόλαιό του με την Μονακό, μέχρι το 2021. Αυτό σημαίνει πως η γαλλική ομάδα θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρησή του. Η χρηματιστηριακή αξία του Φαμπίνιο ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ, ενώ είναι βέβαιο πως οι Μονεγάσκοι δεν θα τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 30.000.000 ευρώ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ