ΓΑΛΛΙΑ

Πατέρας Εμπαπέ: "Το Καμερούν ήθελε λεφτά για να παίξει εκεί ο γιος μου"

France's Kylian Mbappe kisses the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Εμπαπέ AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο πατέρας του Κιλιάν Εμπαπέ δήλωσε ότι ο γιος του δεν αγωνίστηκε στην εθνική Καμερούν, διότι η ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας του ζήτησε να δώσει χρήματα που δεν είχε.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με την εθνική Γαλλίας, η οποία κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίθηκε στο ταλέντο του 19χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του να λάμψει περισσότερο.

Ο πατέρας του, Βιλφρίντ, ο οποίος κατάγεται από το Καμερούν, υποστήριξε ότι ενώ επιθυμούσε να αγωνιστεί ο γιος του στην εθνική Καμερούν, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας του ζήτησαν χρήματα, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη με τη γαλλική ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, είπε: "Ήθελα να παίξει ο γιος μου στην εθνική ομάδα του Καμερούν, αλλά η ομοσπονδία ζήτησε συγκεκριμένα χρήματα που δεν είχα. Η γαλλική ομοσπονδία, αντίθετα, δεν ήθελε τίποτα".

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ