ΓΑΛΛΙΑ

Παστόρε: ''Δεν είμαι εγώ ο καλύτερος στον κόσμο''

Παστόρε: ''Δεν είμαι εγώ ο καλύτερος στον κόσμο''
Παστόρε

Προ ημερών ο Ερίκ Καντονά δήλωσε ότι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου είναι ο Χαβιέρ Παστόρε. Ο Αργεντινός διαφώνησε λέγοντας ότι αυτά που κάνουν οι Μέσι και Ρονάλντο είναι απίστευτα.

Σε καταπληκτική κατάσταση βρίσκεται ο Χαβιέρ Παστόρε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός επιθετικός, που σκόραρε δύο φορές (για πρώτη φορά μετά από 3.5 χρόνια) στο νικηφόρο 3-1 σε βάρος της Νις, αποθεώθηκε προ ημερών από τον σπουδαίο παλαίμαχο Γάλλο ποδοσφαιριστή, Ερίκ Καντονά, ο οποίος είχε αναφέρει: " Ούτε Μέσι, ούτε Κριστιάνο. Παστόρε! Για μένα είναι ο πιο δημιουργικός παίκτης που υπάρχει στον κόσμο. Τον έχω δει να αγωνίζεται δύο φορές και είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Σε αιφνιδιάζει σε κάθε στιγμή. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να σκοράρεις, ο Παστόρε σε εκπλήσσει με τις πάσες και την κίνησή του"

Τη Δευτέρα (20/4) ο διεθνής παίκτης της Παρί απάντησε στον Καντονά. Τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν είναι αυτός ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη. ''Όλοι έχουν την άποψή τους. Τον ευχαριστώ δημόσια για αυτό που είπε, αλλά δεν το πιστεύω'' είπε αρχικά ο Παστόρε για να επισημάνει: ' 'Ο Μέσι και ο Ρονάλντο έχουν απίστευτα στατιστικά, κανείς δεν μπορεί να τα πετύχει''.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ