ΓΑΛΛΙΑ

Πασί τώρα, Μπιέλσα το καλοκαίρι στη Λιλ

Πασί τώρα, Μπιέλσα το καλοκαίρι στη Λιλ

Η επιστροφή του Μαρσέλο Μπιέλσα στους πάγκους μοιάζει με γεγονός. Η Λιλ ανακοίνωσε την πρόσληψη νέου προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει βοηθός του Αργεντινού το καλοκαίρι.

Η Λιλ ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της, ο οποίος θα είναι... παλιός το καλοκαίρι, όταν αναλάβει τα "ηνία" ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Φρανκ Πασί, βοηθός του Αργεντινού στη Μαρσέιγ, διαδέχεται τον υπηρεσιακό Πατρίκ Κολό και προετοιμάζει το έδαφος για τη μεγάλη επιστροφή του Μπιέλσα στη Ligue 1, σύμφωνα με το " RMC".

Οι "λιλουά" βρίσκονται στη 17η αγωνιστική της βαθμολογίας, μόλις έναν πόντο πάνω από τα μπαράζ παραμονής και τέσσερις από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Φρεντερίκ Αντονετί παραιτήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου επεδίωκε από τότε να προσλάβει τον Μπιέλσα, ο οποίος μετά από την περιπέτειά του στη Μαρσέιγ που έληξε τον Σεπτέμβριο του 2015, δεν είχε εργαστεί ξανά (με εξαίρεση μια συμφωνία με τη Λάτσιο το καλοκαίρι του 2016 που δεν ευοδόθηκε).

Ο 61χρονος πρώην τεχνικός της Νιούελς, της Βέλες, της Αργεντινής, της Χιλής και της Αθλέτικ Μπιλμπάο μεταξύ άλλων, δεν κατέληξε σε συμφωνία, επιδιώκοντας να αναλάβει το πρότζεκτ με την ησυχία του το καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου, ο Πασί προσελήφθη για να προλειάνει το έδαφος και στη συνέχεια να συνεχίσει ως βοηθός του Μπιέλσα από το καλοκαίρι, σε περίπτωση η ομάδα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ