ΓΑΛΛΙΑ

Πάρντο: "Ο Φαλκάο είναι το καλύτερο εννιάρι αυτή τη στιγμή"

Πάρντο: "Ο Φαλκάο είναι το καλύτερο εννιάρι αυτή τη στιγμή"

Η Ναντ τίθεται αντιμέτωπη με τη Μονακό και ο Φελίπε Πάρντο με το συμπατριώτη του, Ραδαμέλ Φαλκάο, τον οποίον χαρακτήρισε ως το "καλύτερο εννιάρι" στον κόσμο.

Ως τον καλύτερο επιθετικό στη θέση "9" χαρακτήρισε τον Ραδαμέλ Φαλκάο ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος αγωνίζεται στη Ναντ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός εξτρέμ υποστήριξε ότι το γκολ που πέτυχε με αντίπαλο την Ντιζόν, ήταν το καλύτερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

"Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς με τη μέγιστη συγκέντρωση κι ελπίζουμε και με ευφυΐα. Η Μονακό έχει μεγάλους παίκτες. Για παράδειγμα, για εμένα ο Φαλκάο είναι το καλύτερο εννιάρι αυτή την εποχή. Το δείχνει σε κάθε ματς.

Στη Ναντ αισθάνομαι καλά. Μόλις, την προηγούμενη αγωνιστική, πέτυχα ένα θεαματικό γκολ. Ήταν το καλύτερο της καριέρας μου, αλλά δεν έχει σημασία. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το ματς", υποστήριξε ο Φελίπε Πάρντο.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 22:00 η Μονακό υποδέχεται τη Ναντ για την 28η αγωνιστική της Ligue 1 με τα "καναρίνια" να βρίσκονται στην 11η θέση (34 βαθμούς) και τους Μονεγάσκους στην 1η (62 βαθμούς).

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ