ΓΑΛΛΙΑ

Παρελθόν ο Λακαζέτ από τη Λιόν έπειτα από 14 χρόνια

Lyon's Alexandre Lacazette celebrates scoring during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Alexandre Lacazette celebrates scoring during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Έπειτα από 14 χρόνια στη Λιόν, ο Αλεξάντερ Λακαζέτ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σύλλογο. Σε συνέντευξή του στην "Equipe" τόνισε πως θέλει να ζήσει νέες περιπέτειες.

Μια ζωή πέρασε στη Λιόν, αλλά έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για μια καινούργια περιπέτεια. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήρθε η ώρα να κλείσει η "σελίδα Λιόν" και να ανοίξει μια άλλη, αναζητώντας νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον Αλεξάντρ Λακαζέτ, ο οποίος γνωστοποίησε πως έπειτα από 14 χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Λιόν και αναζητήσει σε άλλη ομάδα το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Μιλώντας στην "Equipe", ο 25χρονος ανέφερε πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι. Από μικρό παιδί εκεί, θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο!

Απόψε το βράδυ θα παίξει για τελευταία φορά με την φανέλα των "λιονέ" στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νις, όπου η λογική λέει ότι θα γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας. Ο Λακαζέτ πήγε στις ακαδημίες της Λιόν το 2003 και το 2010 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία και παίζει μέχρι τώρα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται εντόνως για την απόκτησή του και φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός του. Ο Γάλλος επιθετικός ετοιμάζεται να κλείσει ένα τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του, ανοίγοντας ένα διαφορετικό, ελπίζοντας ακόμα καλύτερο για τον ίδιο!

Ο Λακαζέτ είναι 10 φορές διεθνής με τους "τρικολόρ" και μετράει ένα γκολ, ενώ έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Με τη Λιόν σε 202 εμφανίσεις στο Σαμπιονά έχει 98 τέρματα. Αν μη τι άλλο, ένας εξαιρετικός στράικερ, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα βρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο εκτός Γαλλίας.

AP Photo/Laurent Cipriani

Παρελθόν ο Λακαζέτ από τη Λιόν έπειτα από 14 χρόνια
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ