ΓΑΛΛΙΑ

Παίρνει Μπεν Αρφά και Μενιέ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Παίρνει Μπεν Αρφά και Μενιέ η Παρί Σεν Ζερμέν!
Μπεν Αρφά

Η πρόσληψη του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν φέρνει και τις πρώτες κινήσεις, αφού απομένει η ανακοίνωση της απόκτησης του Χατέμ Μπεν Αρφά από την νταμπλούχο Γαλλίας. Πέρα από τον Γαλλοαλγερινό, έκλεισε και ο Τομά Μενιέ.

Ο Ουνάι Έμερι είναι ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και λίγες ημέρες, με τους Παριζιάνους να εξετάζουν τις κινήσεις τους στο μετεγγραφικό παζάρι και τον Χατέμ Μπεν Αρφά να θεωρείται ήδη παίκτης της ομάδας, αφού απομένει η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Ο Γαλλοαλγερινός είχε 17 γκολ και 6 ασίστ ηγήθηκε στην περσινή πορεία της Νις που κατέλαβε την τέταρτη θέση του Σαμπιονά και θα παίξει στους ομίλους του Europa League) και αποφάσισε να ενταχθεί σε μια ομάδα που ο ανταγωνισμός για μία θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι τεράστιος. Ο Μπεν Αρφά φέρεται να πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις.

Πέρα από τον Μπεν Αρφά, έκλεισε και ο Τομά Μενιέ. Ο Βέλγος διεθνής που βρίσκεται στο Euro με την εθνική της χώρας του, έχει ήδη συμφωνήσει με τους νταμπλούχους Γαλλίας, οι οποίοι θα καταβάλουν τη ρήτρα των 7.000.000 ευρώ στην Μπριζ και θα τον αποκτήσουν. Ο Μενιέ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γκρεγκορί Φαν ντερ Βιλ, ο οποίος οδεύει προς τη Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ