ΓΑΛΛΙΑ

Παγέτ: "Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω τη συμπεριφορά μου"

Παγέτ: "Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω τη συμπεριφορά μου"

Ο Ντιμιτρί Παγέτ εξέφρασε την πεποίθησή ότι δεν προέβη σε κάποια ενέργεια που χρίζει σκληρής κριτικής, τονίζοντας πως δεν ένιωθε χαρούμενος στη Γουέστ Χαμ.

Μπορεί στην Αγγλία να προκλήθηκε ένα μικρός χαμός από τη στάση του Ντιμιτρί Παγέτ προς τη Γουέστ Χαμ, εξαιτίας του -κατά πολλούς αθέμιτου- τρόπου με τον οποίο άσκησε πίεση στην ομάδα του Λονδίνου, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει κάθε άλλο παρά μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του.

“Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω τη συμπεριφορά μου στη Γουέστ Χαμ. Σε καμία περίπτωση. Δεν ήμουν χαρούμενος και χρειαζόταν ναεπιστρέψω στο 'σπίτι' (σ.σ. Μαρσέιγ) , είπε αρχικά, για να συμπληρώσει:

"Μίλησα στον προπονητή, Σλάβεν Μπίλιτς, πρόσωπο με πρόσωπο. Η επιστροφή μου στη Μαρσέιγ ήταν μια προσωπική επιλογή. Πλέον δεν ένιωθα καλά στη Γουέστ Χαμ, χρειαζόταν να επιστρέψω στις ρίζες μου. Θα μιλήσω γι' αυτό, αλλά όχι τώρα. Θα μιλήσω όταν ο χρόνος θα είναι ο κατάλληλος. Έζησα μια εξαιρετική χρονιά στη Γουέστ Χαμ. Δεν τελείωσε με τον τρόπο που θα ήθελα. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις με τον κόσμο και την ομάδα”.

Ο Παγέτ άνηκε στα "σφυριά" από το καλοκαίρι του 2015. Πέρυσι πραγματοποίησε καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα τους, καταγράφοντας 9 γκολ και 12 ασίστ, σε 30 εμφανίσεις στην Premier League. Σήμερα, θεωρείται εκ των καλύτερων μεσοεπιθετικών στον ποδοσφαιρικό χάρτη και η απόκτησή του από τη γαλλική ομάδα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες μεταγραφές της χειμερινής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοίνωσε τον Παγέτ η Μαρσέιγ
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ