ΓΑΛΛΙΑ

Πάει για Ρανιέρι η Λιόν

Nantes' coach Claudio Ranieri, shouts instructions at his players during the League One soccer match between Marseille and Nantes, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday March 4, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
(AP Photo/Claude Paris) Ρανιέρι AP

Ο Μπρουνό Ζενεσιό ετοιμάζεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λιόν και ψηλά στη λίστα της διοίκησης βρίσκεται το όνομα του πρώην τεχνικού της Εθνικής και νυν προπονητή της Ναντ, Κλάουντιο Ρανιέρι.

Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Λιόν είναι ο Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και της Λέστερ, με την οποία πήρε το πρωτάθλημα της Premier League το 2015-2016, φέρεται να αποτελεί μία από τις επιλογές της διοίκησης των "λιονέ" για τη διάδοχη κατάσταση, καθώς ο Μπρουνό Ζενεσιό ετοιμάζεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο στη Ναντ, αφού το προηγούμενο καλοκαίρι υπέγραψε για δύο χρόνια. Η ομάδα του βρίσκεται στην 8η θέση του Σαμπιονά, ενώ η Λιόν είναι 4η και "παλεύει" να βγει στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το όνομα του 66χρονου Ρανιέρι έχει ακουστεί και για την εθνική Ιταλίας, η οποία απέτυχε να προκριθεί στο Μουντιάλ και ο Τζανπιέρο Βεντούρα απολύθηκε μετά τον αποκλεισμό στα μπαράζ από τη Σουηδία.

(AP Photo/Claude Paris)

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ