ΓΑΛΛΙΑ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας σε γαλλική τηλεοπτική εκπομπή, ενώ έκλαψε όταν είδε video με τον Γκι Ρου να μιλά για αυτόν! (video)

Ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου και ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, ο Τζιμπρίλ Σισέ, ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της καριέρας του.

Αυτό έγινε ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή "J+1" του "Canal Plus", με τον 34άχρονο να εξηγεί πως τον Ιανουάριο πιθανότατα θα υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο, έτσι πήρε την απόφαση να... κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

"Πρέπει να ακούς το σώμα σου. Ναι, ήρθε το τέλος", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σισέ και συνέχισε: "Σήμερα δεν μπορώ να προπονηθώ σε υψηλό επίπεδο, ούτε καν σε χαμηλότερο επίπεδο. Έχω μία εγχείρηση μπροστά μου και θα γίνει πιθανότατα τον Ιανουάριο. Θα είναι αντικατάσταση ισχίου".

Το κλάμα με τον Γκι Ρου

Ο τηλεοπτικός σταθμός είχε μία έκπληξη για τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς ετοίμασε ένα video με τον Γκι Ρου να μιλά για αυτόν.

"Τζιμπρίλ, καταρχάς είναι χαρούμενος που σε βλέπω εκεί. Προτιμώ να βλέπω εκεί, παρά κάπου αλλού", τόνισε ο Γκι Ρου, εννοώντας πως προτιμά να τον βλέπει να μιλά στην τηλεόραση, παρά στην φυλακή (είχε ανακριθεί για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά για sextape).

"Ξεκίνησες προπονήσεις; Αν ναι, τότε θα είναι έτοιμος να παίξεις ποδόσφαίρο σύντομα;", ρώτησε ο Γκι Ρου με το video να ολοκληρώνεται.

Ο Σισέ συγκινήθηκε, προσπάθησε να κρατηθεί, όμως δάκρυσε! "Χωρίς τον Γκι Ρου τίποτα δεν θα ήταν εφικτό", τόνισε χαρακτηριστικά δακρυσμένος.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Δείτε το video με τον Σισέ να κλαίει...

Για την σύλληψη και Βαλμπουενά

Πριν μία εβδομάδα ο Σισέ είχε συλληφθεί στο πλαίσιο έρευνας για εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά και στην εκπομπή τόνισε πως το όνομά του είναι καθαρό και πως ο Βαλμπουενά είναι φίλος του.

Έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει και μάλιστα ο άσος της Λιόν του έχει ζητήσει και δημόσια συγγνώμη για την περιπέτεια που πέρασε με την σύλληψη και την ανάκριση.

Ο Σισέ ανέφερε πως η στιγμή της σύλληψης μπροστά στην σύντροφό του ήταν δύσκολη, αλλά όλα είναι καλά πια.

Αρνήθηκε να σχολιάσει το ματς της Παρί Σεν-Ζερμέν με την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αυτός υποστηρίζει την Μαρσέιγ, όπως τόνισε, πρόσθεσε πως για να τσακώθηκε ο Σεμπαστιάν Σκιλασί με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, μάλλον κάτι άσχημο είπε ο Σουηδός, ενώ για τον Χατέμ Μπεν Αρφά εκτιμά πως θα επιστρέψει στην εθνική Γαλλίας.

Για όσους δεν το θυμούνται, ο Σισέ έπαιξε 18 μήνες στην Μπαστιά και από τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε υπογράψει στην Σεν-Πιερουάζ (6ο επίπεδο στο γαλλικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες), αλλά έπαιξε μόνο μία φορά.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ