ΓΑΛΛΙΑ

Ο πρόεδρος της Νις ψάχνει το τηλέφωνο του Μπαλοτέλι!

Ο πρόεδρος της Νις ψάχνει το τηλέφωνο του Μπαλοτέλι!

Η Νις εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι του Μάριο Μπαλοτέλι και ο πρόεδρός της φρόντισε μάλιστα να δείξει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του "Super Mario" με μία απολαυστική ατάκα.

Παλέρμο ή Νις; Τρεις ημέρες πριν το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Μάριο Μπαλοτέλι συνεχίζει να βρίσκεται στον "αέρα", με την Λίβερπουλ να αναζητά ομάδα για να της αδειάσει μία θέση στο Μέλγουντ και τον ίδιο να θέλει όσο τίποτα άλλο να βρει ένα νέο ποδοσφαιρικό σπίτι και να δώσει μία νέα ώθηση στην καριέρα του.

Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες που φέρονται να ερίζουν για την απόκτησή του είναι η Παλέρμο από την Serie A και η Νις από την Ligue 1, με τον πρόεδρο της δεύτερης Ζαν-Πιερ Ριβέρ να λέει χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ερωτηθείς για τον 25χρονο Ιταλό φορ:

Ο πρόεδρος της Νις ψάχνει το τηλέφωνο του Μπαλοτέλι!

"Έχετε το τηλέφωνο του Μπαλοτέλι; Πάρτε τον τηλέφωνο και πείτε του ότι χρειαζόμαστε επιθετικό στην Νις...". Υπενθυμίζεται πως για τον Μπαλοτέλι είχε ερωτηθεί πριν λίγες ημέρες και ο προπονητής της ομάδας, Λουσιέν Φαβρ, ο οποίος είχε δηλώσει: "Αν δεν θέλει να τρέχει, δεν υπάρχει λόγος να έρθει εδώ".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ