ΓΑΛΛΙΑ

Ο Νεϊμάρ ξεφτιλίζει αντίπαλο με ντρίμπλα

PSG's Neymar runs during his French League One soccer match between Paris Saint Germain and Troyes, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar runs during his French League One soccer match between Paris Saint Germain and Troyes, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Νεϊμάρ πραγματοποίησε μία εκπληκτική ντρίμπλα στην προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν, ταπεινώνοντας τον αντίπαλό του. Λίγο αργότερα, έκανε το ίδιο με τον γυμναστή της ομάδας (video).

Την ώρα που οι φήμες περί επαφών με τη Ρεάλ Μαδρίτης οργιάζουν, ο Νεϊμάρ δίνει λόγους για να πραγματοποιηθεί αυτό το deal. Στην προπόνηση της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια του διπλού, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια αριστερά, έχοντας μπροστά του έναν αντίπαλο.

Οι τρόποι να τον προσπεράσει πολλοί, ωστόσο ο 25χρονος διεθνής προτίμησε τον πιο εντυπωσιακό. Αρχικά, έκανε μία προσποίηση δεξιά ώστε να αναγκάσει τον προσωπικό "φρουρό" του να ανοίξει τα πόδια προσπαθώντας να τον προλάβει και στη συνέχεια με το πίσω τακουνάκι πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου του.

Η κίνηση ήταν τόσο εντυπωσιακή που ο ίδιος ο Νεϊμάρ την ανέβασε στα social media που διαχειρίζεται, με τα αντίστοιχα emojis.

Η προπόνηση περιελάμβανε κι άλλα "κόλπα" του Βραζιλιάνου, αυτήν τη φορά σε συνεργασία με τον Λούκας Μόουρα, με τον οποίο έκαναν διπλή "ποδιά" σε γυμναστή κατά τη διάρκεια "κορόιδου".

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ