ΓΑΛΛΙΑ

Ο Μπαλοτέλι απάντησε στην ειρωνεία του Ρότζερς

Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Μπρένταν Ρότζερς ειρωνεύτηκε τον Μάριο Μπαλοτέλι σε εκδήλωση της Σέλτικ και ο Ιταλός επιθετικός απάντησε μέσω twitter (video).

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Μπρένταν Ρότζερς, μετά από την ειρωνεία του πρώην προπονητή του στη Λίβερπουλ, κατά τη διάρκεια απονομής βραβείων στη Σκοτία.

Ο Ρότζερς κατέκτησε προ ημερών το πρωτάθλημα με τη Σέλτικ και κατά τη διάρκεια απονομής ενός βραβείου του συλλόγου, ρωτήθηκε για το ποιος ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που είχε προπονήσει ποτέ.

"Μάριο Μπαλοτέλι", ήταν η απάντησή του, συμπληρώνοντας "ήταν φανταστικός παίκτης", αλλά με σαφή ειρωνικό τόνο, που συνοδεύτηκε από γέλιο.

Πλάνα από το περιστατικό διέρρευσαν στο διαδίκτυο και έφτασαν μέχρι τον Ιταλό επιθετικό της Νις και πρώην παίκτη του Ρότζερς στη Λίβερπουλ τη σεζόν 2014-2015.

Οι δυο τους είχαν μία ταραχώδη σχέση μετά από την αγορά του παίκτη έναντι 20.000.000 ευρώ από τη Μίλαν, με τον Ρότζερς να μην καταφέρνει ποτέ να βρει το "κουμπί" του κι εν τέλει να "καρπώνεται" μόλις ένα τέρμα σε 16 αγώνες πρωταθλήματος και τέσσερα σε 28 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μπαλοτέλι απάντησε τον Βορειοϊρλανδό προπονητή μέσω του twitter του, με τον ίδιο τρόπο. "Μπρένταν Ρότζερς κι εσύ είσαι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ. Απίστευτο", έγραψε ο 26χρονος τεχνικός, συνοδεύοντας το μήνυμά του με emoticons.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ