ΓΑΛΛΙΑ

Ο Μίτσελ δεν ξεχνά τον Μπεργκ για τη Μαρσέιγ

Ο Μίτσελ δεν ξεχνά τον Μπεργκ για τη Μαρσέιγ
INTIME SPORTS

Στη σύσκεψη της Μαρσέιγ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο Μίτσελ πρότεινε την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ για την ενίσχυση της επίθεσης.

Δεν διανύει το καλύτερο χρονικό διάστημα του στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ διατηρεί πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Journal du Dimanche, ο Σουηδός επιθετικός συγκαταλέγεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή της Μαρσέιγ, Μίτσελ.

Το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι στη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, στις αρχές Νοεμβρίου, ο Ισπανός προπονητής και οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος των Μασσαλών, συσκέφθηκαν για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο Μπεργκ αποτέλεσε την εισήγηση του Μίτσελ.

Από την πλευρά του, οι Γάλλοι διοικούντες πρότειναν τον Σιμόνε Ζάζα, ο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους και εκτιμούν ότι μπορούν να αγοράσουν τα δικαιώματα του με μικρότερο ποσό. Διότι για τον Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει πολλά χρήματα και η Μαρσέιγ δεν έχει τη δυνατότητα να τα πληρώσει. Πάντως, ο Μίτσελ έχει απαιτήσει την έλευση ενός στράικερ, αφού υπολογίζει μόνο τον Μίτσι Μπατσουαγί.

Από εκεί και πέρα, εάν το ενδιαφέρον των Μασσαλών για τον Μπεργκ θα μετουσιωθεί σε πρόταση θα αποδειχθεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ξεπουλά τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και η προσφορά πρέπει να ξεπεράσει τις προσδοκίες για να γίνει αποδεκτή.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ