ΓΑΛΛΙΑ

Ο Ματιέ κλήθηκε στην εθνική και... αποσύρθηκε

Ο Ματιέ κλήθηκε στην εθνική και... αποσύρθηκε
Ματιέ-Γαλλία-Ντεσάμπ

Ο Ζερεμί Ματιέ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική Γαλλίας μία ημέρα μετά από την κλήση του από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Το όνομα του Ζερεμί Ματιέ αφαιρέθηκε κακήν κακώς από την αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά στους "τρικολόρ"!

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε την Παρασκευή την αποστολή για τον αγώνα με τη Βουλγαρία στις 7 Οκτωβρίου και με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ τρεις ημέρες αργότερα για τον 1ο προκριματικό όμιλο.

Μεταξύ των "εκλεκτών" και ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος όμως είχε μία συζήτηση με τον προπονητή του και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας "ο προπονητής αποφάσισε να μην διατηρήσει τον παίκτη της Μπαρτσελόνα στη λίστα των παικτών που επέλεξε για την επόμενη συγκέντρωση της γαλλικής ομάδας". Αντικαταστάτης του, μάλιστα, θα είναι ο Ελιακίμ Μανγκαλά.

Ο ποδοσφαιριστής επισημαίνει ότι "στο Μουντιάλ θα είμαι 35 ετών και θα είναι δύσκολο. Στην καριέρα μου δεν είχα μεγάλη τύχη με την εθνική", επιβεβαιώνοντας ότι σταματάει από τους "τρικολόρ" μετά από μόλις πέντε διεθνείς συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Λαπόρτ... έγινε Γάλλος και πάει στην εθνική
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ