ΓΑΛΛΙΑ

Ο Λακαζέτ οδηγεί τη Λιόν

Ο Λακαζέτ οδηγεί τη Λιόν

Ασταμάτητος μοιάζει ο Λακαζέτ στο ξεκίνημα της σεζόν στη Γαλλία. Με ισάριθμες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι (31', 90+6') του Γάλλου φορ, η Λιόν επικράτησε με σκορ 2-0 της Καέν στο "Parc Olympique Lyonnais". (video)

Η Λιόν έκανε το "2 στα 2" στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων της στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς κατέβαλλε την αντίσταση της Καέν στο "Parc Olympique Lyonnais", το βράδυ της Παρασκευής (19/8).

Μετά το χατ-τρικ της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Νανσί, ο Λακαζέτ σκόραρε άλλα δύο τέρματα κόντρα στην Καέν για το τελικό 2-0 υπέρ της Λιόν. Η ομάδα του κόουτς Ζενεσιό έχει σκοράρει 5 γκολ σε 180 λεπτά, όλα δια ποδός του 25χρονου φορ, χωρίς να έχει δεχθεί κανένα.

Τα τέρματα του Λακαζέτ απέναντι στην Καέν, προήλθαν από δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 31' και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΙΟΝ: Λόπες, Ραφαέλ, Γιανγκά-Μπιουά, Ενκουλού, Ρίμπους, Γκοναλόν, Τολισό, Νταρντέρ (81' Φερί), Κορνέτ (86' Γκρενιέ), Φεκίρ (71' Βαλμπουενά), Λακαζέτ.

ΚΑΕΝ: Βερκούτρ, Νταμπό (57' Ζενεβουά), Γιαχιά, Μπεν Γιουσέφ, Ιμορού (53' Μπεσά), Καραμό, Ντα Σίλβα, Φερέ, Ντελαπλάς (78' Μαλμπράνκ), Ροντελέν, Σαντινί.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ