ΓΑΛΛΙΑ

Ο Ιμπραχίμοβιτς "έφτιαξε" τους Γάλλους!

Ο Ιμπραχίμοβιτς "έφτιαξε" τους Γάλλους!

Πριν δύο μήνες ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε σοκάρει ένα ολόκληρο έθνος με τη βρισιά κατά της Γαλλίας όμως στο πάρτι τίτλου της Παρί Σεν Ζερμέν φρόντισε να "εξιλεωθεί". Δείτε πως το κατάφερε αυτό (VIDEO)

"Σε 15 χρόνια καριέρας, δεν έχω δει ποτέ τέτοιο διαιτητή. Είναι μία χώρα... σκατά. Αυτή η χώρα δεν αξίζει την Παρί Σεν-Ζερμέν", είχε πει εν βρασμώ ψυχής ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά από ήττα της ομάδας του από τη Μπορντό τον περασμένο Μάρτιο, με τα λόγια αυτά να τον βάζουν στη δίνη του κυκλώνα και να ακούγονται ακόμα και φωνές που ζητούσαν την απέλασή του από τη χώρα.

Ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος γιατρός για όλες τις ανοιχτές πληγές και το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της σχέσης του Σουηδού σούπερ σταρ με τους Γάλλους.

Οι Παριζιάνοι επικράτησαν 3-2 της Ρεμς στο τελευταίο ματς της σεζόν και αμέσως μετά ακολούθησε πάρτι στο "Παρκ Ντε Πρενς" με τον "Ίμπρα Κατάμπρα" να κλέβει την παράσταση.

Και αυτό γιατί πριν την απονομή ρωτήθηκε για το ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι του (έχει ήδη κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα με την ομάδα του Παρισιού) και μετά από μερικά τυπικά λόγια έκλεισε με τη φράση "Vive la France" ("Ζήτω η Γαλλία") ενθουσιάζοντας το κοινό.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ