ΓΑΛΛΙΑ

Ο Ιμπραχίμοβιτς "διώχνει" τον Φαν ντερ Βιλ

Ο Ιμπραχίμοβιτς "διώχνει" τον Φαν ντερ Βιλ

Τι κι αν η Παρί Σεν-Ζερμέν προηγείτο με 3-0 της Τρουά, στο ημίχρονο, και ήταν αγκαλιά με τη μαθηματική κατάκτηση του Championnat. Ο Ιμπραχίμοβιτς με τον Φαν ντερ Βιλ "αρπάχτηκαν" με το δεύτερο να μετρά μέρες στη γαλλική πρωτεύουσα.

Κι αν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απέκλεισε την πιθανότητα να φορά και την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Παρί Σεν-Ζερμέν - με την παραπομπή στον πύργο του Άιφελ και παρά το γεγονός ότι έλαβε την απάντησή του από τον επίσημο λογαριασμό του γνωστού αξιοθέατου στο twitter - μάλλον δεν θα είναι κάτοικος γαλλικής πρωτεύουσας ούτε ο Γκρέγκορι Φαν ντερ Βιλ.

Όλα έγιναν όταν ο Σουηδός φορ ζήτησε από τον Ολλανδό μπακ - στα αποδυτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Τρουά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου - να πασάρει πιο γρήγορα. Εκεί υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ των δύο συμπαικτών.

Όσο για το ποιος "κέρδισε"; Καλά, υποψιαστήκατε ο Ζλάταν δεν έχει αντίπαλο (ούτε εκεί). Ο Γκρέγκορι Φαν ντερ Βιλ μόλις αντικαστάθηκε από τον Λοράν Μπλαν (πέρασε στη θέση του ο Μαρκίνιος), αποχώρησε από το γήπεδο. Το αποτέλεσμα είναι να μην είναι παρών στους εορτασμούς του έκτου πρωταθλήματος και τέταρτου διαδοχικού της Παρί Σεν-Ζερμέν. Απόδειξη αυτού, το γεγονός ότι δεν είναι παρών σε καμία εκ των πανηγυρικών φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν.

Ο Γκρέγκορι Φαν ντερ Βιλ έχει συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αν και η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας διατηρεί οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη δύο χρόνια. Κι αν λόγω απόδοσης - ο Ολλανδός έχει 14 συμμετοχές στη Ligue 1, 1 στο Coupe de France και 4 στο Champions League την τρέχουσα σεζόν - υπήρχε προβληματισμός, σύμφωνα με τις πληροφορίες της "L Equipe", o Ολλανδός θεωρείται "τελειωμένος" ύστερα από αυτό το επεισόδιο και μετά τη εκπνοή της τιμωρίας του Σερζ Οριέ - είναι στην καραντίνα μέχρι τις 20 Μάρτη λόγω των ύβρεων που εκστόμισε κατά του Μπλαν και συμπαικτών του - οι εξελίξεις θα επιταχυνθούν.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ