ΓΑΛΛΙΑ

Ο Ρούντι Γκαρθία αποθέωσε τον Μήτρογλου

Marseille's Konstantinos Mitroglou, center, challenges for the ball with Lyon's Marcelo, left, and Rafael Da Silva during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in marseille, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Μήτρογλου (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Ρούντι Γκαρθία εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο Κώστας Μήτρογλου άφησε πίσω τις δύσκολες μέρες στη Μαρσέιγ, λέγοντας ότι η ομάδα τον στήριξε όταν του ασκήθηκε κριτική.

Για τον Κώστα Μήτρογλου αναφέρθηκε την Πέμπτη (19/4) ο Ρούντι Γκαρθία. Ο προπονητής της Μαρσέιγ μίλησε για τις δύσκολες μέρες που πέρασε ο διεθνής επιθετικός και για το τωρινό διάστημα που όλα είναι καλύτερα. Ο Γάλλος ανέφερε:

"Του είχαμε εμπιστοσύνη όταν τον ασκούνταν κριτική. Ακόμη, βέβαια, δεν έχει κερδίσει το... στοίχημα, μένουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Αυτή τη σεζόν είναι ο καλύτερος παίκτης στη Ligue 1 όταν προέρχεται από τον πάγκο. Προσπαθήσαμε να του δείξουμε εμπιστοσύνη και το γκολ με την Τρουά, ήταν ένα τέρμα καθαρόαιμου επιθετικού".

Ο Μήτρογλου έχει βάλει 10 γκολ σε 25 συμμετοχές με την ομάδα της Μασσαλίας σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του είναι στην 4η θέση του Σαμπιονά (ισοβαθμεί με την 3η Λιόν), αλλά και στα ημιτελικά του Europa League, όπου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζάλτσμπουργκ για να προκριθεί στον τελικό.

(AP Photo/Claude Paris)

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ