ΓΑΛΛΙΑ

Ο Αντεμπαγιόρ ζήτησε ουίσκι και κάπνιζε στη συνάντηση με τη Λιόν

Ο Αντεμπαγιόρ ζήτησε ουίσκι και κάπνιζε στη συνάντηση με τη Λιόν
Αντεμπαγιόρ

Ο Αντεμπαγιόρ βρέθηκε στη Λιόν, η μεταγραφή του στην Ολιμπίκ εθεωρείτο δεδομένη αλλά χάλασε τελευταία στιγμή. Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της γαλλικής ομάδας στην πρώτη τους συνάντηση ζήτησε ουίσκι και κάπνιζε τσιγάρο.

Δε λέει να βάλει μυαλό ο 32χρονος Τογκολέζος επιθετικός, Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ. Σε αναζήτηση ομάδας μετά την αποχώρησή του από την Κρίσταλ Πάλας δεν κατόρθωσε να τη βρει κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου κι έφθασε μια ανάσα από τη Λιόν πριν μια εβδομάδα.

Συγκεκριμένα στις 17 Σεπτέμβρη ταξίδεψε από το Λομέ (πρωτεύουσα του Τογκό) στη Λιόν, όπου επρόκειτο να περάσει από ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Ολιμπίκ. Όλοι θεωρούσαν τη μεταγραφή δεδομένη, αλλά αυτή "χάλασε" προς μεγάλη έκπληξη.

Όχι και τόσο μεγάλη εάν πιστέψουμε τα λεγόμενο του τεχνικού της γαλλικής ομάδας, Μπρουνό Ζενεζιό. Στο μίτινγκ, ο Αντεμπαγιόρ ζήτησε ποσότητα ουίσκι για τον καφέ του κι άρχισε να καπνίζει ένα τσιγάρο.

"Είχαμε μια θέση για τον Εμανουέλ στην ομάδα, όταν καθίσαμε στη Λιόν να πιούμε καφέ. Αλλά, εξεπλάγην. Όταν φθάσαμε, ζήτησε λίγο ουίσκι κι έβαλε ένα τσιγάρο στο στόμα. Η συνέντευξη ξεκίνησα άσχημα. Είχα τη διάθεση να τον ακούσω, από τη στιγμή που ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ. Αλλά αυτό που ακολούθησε επιβεβαίωσε την αρχική μου εντύπωση. Δεν υπήρχε θέση γι' αυτόν στην ομάδα μας", υποστήριξε ο Ζενεζιό.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ