ΓΑΛΛΙΑ

Ντουρμάζ: "Στην Ελλάδα δεν ξέρεις αν και πότε θα παίξεις"

Ντουρμάζ: "Στην Ελλάδα δεν ξέρεις αν και πότε θα παίξεις"

Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ ,Τζίμι Ντουρμάζ, εξήγησε ότι οι συνεχείς αναβολές της αγωνιστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα τον ώθησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για λογαριασμό της Τουλούζ.

Μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα, "Kvallsposten", ο Τζίμι Ντουρμάζ εξήγησε ότι αποχώρησε από το ελληνικό πρωτάθλημα για το γαλλικό εξαιτίας του "χάους που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της χώρας μας" και της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να αναβάλει τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League της νέας σεζόν.

Όπως εξήγησε το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Τουλούζ, "στην Ελλάδα δεν ξέρεις αν και πότε θα παίξεις", ενώ τόνισε ότι η μετακίνησή του στη γαλλική ομάδα θα τον ωφελήσει και στην πρόοδό του στην εθνική Σουηδίας.

"Είναι πολύ καλό. Είχα λίγες επιλογές να επιλέξω πέραν της Τουλούζ, αλλά με ήθελε αληθινά και μου έκανε καλή εντύπωση τόσο το κλαμπ, όσο κι ο προπονητής. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι, αλήθεια, πολύ δυνατό.

Υπάρχει μεγάλη, μεγάλη διαφορά με την Ελλάδα. Στην Ελλάδα ανέβαλαν τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Όλο αυτό το χάος ήταν ένας σοβαρός λόγος για τον οποίον ήθελα να αφήσω την Ελλάδα. Δεν ξέρεις ποτέ, πότε θα παίξεις, εάν θα παίξεις. Είναι αλήθεια ευχάριστο να έρχεσαι σε μια πιο οργανωμένη χώρα, σε μια πιο οργανωμένη λίγκα.

Βεβαίως, θα συνεχίσω στην εθνική Σουηδίας. Ήξερα από την αρχή το ρίσκο που πήρα με τη μεταγραφή, αλλά το πήρα γιατί ήθελα να φύγω. Θα με ωφελήσει στο μέλλον. Η εθνική ομάδα είναι προτεραιότητά μου, αλλά ήθελα να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, να βελτιωθώ και να γίνω ακόμη πιο δυνατός στην εθνική ομάδα".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ