ΓΑΛΛΙΑ

Νταβίντ Λουίζ για Champions League

Νταβίντ Λουίζ για Champions League

Ο Βραζιλιάνος έδωσε τη δική του απάντηση στον Ζοζέ Μουρίνιο κατά την παρουσίαση του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έκανε χιούμορ και για τα μαλλιά του. Δείτε το video της παρουσίασης

" Ο Νταβίντ Λουίζ είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο"... Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί καλωσόρισε στο Παρίσι τον Βραζιλιάνο τέως ποδοσφαιριστή της Τσέλσι.

Το πρόσωπο της ημέρας που θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό "32" στην πλάτη, τον ίδιο που είχε φορέσει και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τη σεζόν που αγωνίστηκε στο "Παρκ ντε Πρενς", δεν κατάφερε να αποφύγει τις ερωτήσεις για τον Ζοζέ Μουρίνιο και την τραγωδία που εξελίχθηκε το Μουντιάλ για τη "σελεσάο".

Ο Μουρίνιο δεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του με τον 27χρονο Βραζιλιάνο να δίνει την απάντηση του: "Είμαι χαρούμενος που έχω αγωνιστεί στη Μπενφίκα και στην Τσέλσι. Ωστόσο η Τσέλσι πλέον ανήκει στην ιστορία. Σημασία έχει για μένα οι οδηγίες που θα μου δίνει τώρα ο Λοράν Μπλαν (σ.σ. προπονητής της ΠΣΖ)".

Αναφερόμενος στην ήττα με 7-1 της Βραζιλίας από τη Γερμανία, ο Νταβίντ Λουίζ δήλωσε " αν το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε ολοκληρωθεί στην προημιτελική φάση, δεν θα κάνατε ερωτήσεις για τις ικανότητες μου. Έχω ξεπεράσει ό,τι συνέβη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στο να κάνω τα πάντα για την Παρί".

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου ο Νταβίντ Λουίζ αποκτήθηκε προκειμένου ο σύλλογος να έρθει πιο κοντά στο στόχο που έχει θέσει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το σήμα κατατεθέν του, τα μαλλιά του. Αστειευόμενος είπε " χρειάζομαι έξι με επτά ώρες για να φτιάξω τα μαλλιά μου. Απλά αστειεύομαι, είναι πολύ γρήγορες οι κινήσεις που κάνω".

Δείτε το video της παρουσίασης:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ