ΓΑΛΛΙΑ

Νούνο Γκόμες για Μήτρογλου: "Στείλτε τον πίσω"

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Γαλλία ο Νούνο Γκόμες αποθέωσε τον Κώστα Μήτρογλου επισημαίνοντας ότι η Μπενφίκα θα τον υποδεχόταν πίσω με ανοικτές αγκάλες.

Η θητεία του Κώστα Μήτρογλου δεν είναι εκείνη που θα ήθελε τόσο εκείνος όσο και οι άνθρωποι της Μαρσέιγ οι οποίοι τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι από την Μπενφίκα. Ο 30χρονος Έλληνας επιθετικός έχει πετύχει τρία τέρματα σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως είναι φυσιολογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια με τον "Μητρογκόλ" να βρίσκεται στο στόχαστρο των γαλλικών Μέσων και των φίλων της Μαρσέιγ.

Υπάρχουν όμως εκείνοι που συνεχίζουν να πιστεύουν στον Μήτρογλου και όχι άδικα. Ένας από αυτούς είναι και ο Νούνο Γκόμες ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "France Football" αποθέωσε τον Έλληνα επιθετικό και άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται από τον προπονητή του.

"Στείλτε τον πίσω. Η Μπενφίκα θα τον υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν συνθήκες που δύσκολα μπορεί κανείς να εξηγήσει. Το γεγονός ότι ο Μήτρογλου είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά έχει χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν σε όλες τις ομάδες. Νομίζω ότι θα έπρεπε να παίζει με άλλον επιθετικό δίπλα του κάτι που δεν γίνεται στην Μαρσέιγ. Για να φανεί χρειάζεται να τον τροφοδοτείς μέσα στην περιοχή" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νούνο Γκόμες.

Βέβαια, η στήριξη του πρώην τεχνικού διευθυντή της Μπενφίκα μόνο τυχαία δεν είναι αφού στην Πορτογαλία ο Μήτρογλου μέτρησε 52 γκολ και 10 ασίστ σε 88 συμμετοχές.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ