ΓΑΛΛΙΑ

Μύδροι κατά του Μπιέλσα

Μύδροι κατά του Μπιέλσα
Μπιέλσα

Ο πρόεδρος της Μονπελιέ καταφέρθηκε εναντίον του Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ στις 8 Αυγούστου.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ στις 8 Αυγούστου, μετά την ήττα από την Καέν στην πρεμιέρα του Σαμπιονά. Οι περισσότεροι εξέφρασαν τη θλίψη τους για την αποχώρηση του, όμως, δεν ισχύει το ίδιο για τον πρόεδρο της Μονπελιέ, Λουί Νικολίν.

Ο Νικολίν χαρακτήρισε ηθοποιό τον Μπιέλσα και εκτίμησε ότι η Μαρσέιγ θα επωφεληθεί από την παραίτηση του Αργεντινού προπονητή.

"Δεν μου αρέσει ο Μπιέλσα, γιατί είναι αγύριστο κεφάλι. Δεν σε κοιτάει ποτέ στα μάτια. Ακόμα και να συνευρίσκεται κάποιος, θέλει να το κάνει με τον τρόπο του. Δεν αντέχω τους ανθρώπους οι οποίοι δεν σε κοιτάνε ευθέως" ήταν οι πρώτοι μύδροι που εξαπέλυσε ο Νικολίν.

Στη συνέχεια, τόνισε: "Δεν είναι κακό που έχασε τον Μπιέλσα. Όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα. Μετά από λίγες μέρες, θα διαλέξει έναν κακό προπονητή και θα αρχίσει φυσιολογικά".

Καταλήγοντας, σχολίασε: "Ο Ρενέ Ζιράρ είναι μία καλή επιλογή. Τουλάχιστον, είναι ειλικρινής και τίμιος. Στη Μαρσεϊγ θα καταλάβουν ότι δεν είναι τόσα άσχημα τα πράγματα. Ο Μπιέλσα χειραγωγούσε τους πάντες στην ομάδα. Είναι καλός ηθοποιός!".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ