ΓΑΛΛΙΑ

Μπλαν: "Χρειαζόμαστε παίκτες όπως ο Ντι Μαρία"

Μπλαν: "Χρειαζόμαστε παίκτες όπως ο Ντι Μαρία"

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, μίλησε για το ενδιαφέρον για τον Άνχελ Ντι Μαρία και τόνισε ότι πρέπει να αναζητηθούν εναλλακτικές προσεγγίσεις για την προσέλευση σπουδαίων ποδοσφαιριστών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μεγαλώνει ως ομάδα, χάρη στα χρήματα των Αράβων ιδιοκτητών της, όμως, ακόμα χρειάζεται να αποκτήσει και άλλα χαρακτηριστικά, ώστε να προσελκύει τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές.

Αυτό επισήμανε ο προπονητής της, Λοράν Μπλαν, σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία.

"Έχουμε προτεραιότητες, αλλά, για να δυναμώσουμε την ομάδα μας, πρέπει να στοχεύουμε σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στις μεγαλύτερες ομάδες και δεν είναι εύκολο να τους πείσουμε να έρθουν εδώ. Αυτό είναι το σημείο κλειδί για την Παρί Σεν Ζερμέν" σχολίασε ο Γάλλος, δίνοντας το στίγμα του.

Έπειτα, παρατήρησε ότι η Παρί δεν είναι μόνη στη διεκδίκηση του Αργεντινού επιθετικού: "Ο Ντι Μαρία είναι εξαιρετικός. Έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία, αλλά, παραμένει μία περίπλοκη υπόθεση γιατί δεν είμαστε οι μόνοι που τον θέλουμε. Όταν ξέρεις την οικονομική δύναμη των αγγλικών ομάδων, δεν μπορείς να εφησυχάζεις. Επιτίθενται σε όλους (σ.σ. μεταγραφικά). Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ σκληρός".

"Μην ξεχνάτε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε μία περιουσία για να τον αποκτήσει. Για να μπορέσουμε να τον αγοράσουμε εμείς, πρέπει να σκεφτούμε άλλες λύσεις. Πρέπει να είμαστε δημιουργικοί" κατέληξε στις δηλώσεις ο Μπλαν.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ