ΓΑΛΛΙΑ

Μπαλοτέλι: "Σε δύο-τρία χρόνια θα παλέψω για τη Χρυσή Μπάλα"

Μπαλοτέλι: "Σε δύο-τρία χρόνια θα παλέψω για τη Χρυσή Μπάλα"

Τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του με τη Νις, απέναντι στη Μαρσέιγ, άνοιξαν την όρεξη στον Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς υποστήριξε ότι σε δύο-τρία χρόνια θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του και η Νις νίκησε με 3-2 την Μαρσέιγ, για την 4η αγωνιστική της Ligue 1, με τον Ιταλό επιθετικό να υποστηρίζει ότι σε δύο-τρία χρόνια θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως χειρότερη απόφαση της ζωής του αυτή να πάει στη Λίβερπουλ - κάτι που έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν - ενώ υπογράμμισε τις διαφορές από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Δε νομίζω ότι είναι αργά, πρώτα πρέπει να καθιερωθώ και να προπονηθώ καλά. Μέσα σε δύο ή τρία χρόνια θα μπορώ να παλέψω για η Χρυσή Μπάλα. Η μεταγραφή μου στη Λίβερπουλ ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής μου.

Εκτός των οπαδών οι οποίοι είναι φανταστικοί και μερικών παικτών με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση, σε επίπεδο συλλόγου δεν αισθάνθηκα καλά. Είχα δύο προπονητές, τον Ρότζερς και τον Κλοπ. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που τους γνώρισα οι μέθοδοί τους και οι προσωπικότητές τους δεν μου προκάλεσαν εντύπωση, δεν ένιωσα καλά εκεί.

Είμαι πολύ διαφορετικός από τον Ζλάταν, για παράδειγμα. Μπορείς να τον πετάξεις στα λιοντάρια και να είναι ήρεμος, το ίδιο κι όταν περιβάλλεται από καλούς ανθρώπους. Έτσι είναι αυτός. Εγώ είμαι διαφορετικός γιατί χρειάζομαι να περιβάλλομαι από ανθρώπους που μου μεταδίδουν καλά πράγματα", υποστήριξε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ