ΓΑΛΛΙΑ

Μπαλοτέλι: "Δεν θα επέστρεφα τώρα στην Ιταλία"

Μπαλοτέλι: "Δεν θα επέστρεφα τώρα στην Ιταλία"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Νις ότι επέλεξε με ποδοσφαιρικά κριτήρια τη νέα του ομάδα και ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτηκε ποτέ να επιστρέψει στην Ιταλία (video).

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην Νις, το πρωί της Πέμπτης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και το μεσημέρι της Παρασκευής ήρθε η ώρα για την επίσημη παρουσίασή του από το σύλλογο της Νίκαιας.

"Δεν είχα την παραμικρή διάθεση να επιστρέψω στην Ιταλία και αυτή τη στιγμή δεν θα επέστρεφα ποτέ εκεί. Η επιλογή της Νις ήταν πάνω απ'όλα μία ποδοσφαιρική επιλογή.

Υπήρχαν άλλες ομάδες, με τίτλους, αλλά ιδιαίτερα τη φετινή σεζον έχω ανάγκη να παίζω. Η Νις έχει ένα ωραίο πλάνο, μίλησα με τον προπονητή και θεωρώ πως αυτή είναι η καλύτερη ομάδα για μένα", τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο 26χρονος Ιταλός επιθετικός ( θα πάρει τη φανέλα με το Νο 9) και συνέχισε:

Μπαλοτέλι: "Δεν θα επέστρεφα τώρα στην Ιταλία"

"Τα δύο τελευταία χρόνια είχα προβλήματα με τη φυσική μου κατάσταση και δεν είχα συνέχεια στο παιχνίδι μου. Η Νις δεν παίρνει κάποιο ρίσκο με εμένα, έχω μόνο ανάγκη να παίζω. Εδώ είναι πολύ καλά. Το γκρουπ είναι νεανικό, μοιάζει με οικογένεια".

Όσον αφορά στην απουσία του από την εθνική Ιταλίας τα δύο τελευταία χρόνια (επί εποχής Αντόνιο Κόντε στον πάγκο), είπε: "Ένιωθα άσχημα που έβλεπα την εθνική Ιταλίας να παίζει χωρίς εμένα στο Euro 2016 αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτό ήταν το σωστό. Δεν άξιζα την κλήση μου στην εθνική Ιταλίας, ο Κόντε έκανε τη σωστή επιλογή".

Μπαλοτέλι: "Δεν θα επέστρεφα τώρα στην Ιταλία"
LAPOIRIE.PATRICE/NICE.MATIN

Σημειώνεται πως "παρών" στην παρουσίαση του Μπαλοτέλι (μαζί του παρουσιάστηκε και ο Γιουνές Μπελχαντά) ήταν και ο μάνατζερ του Ιταλού φορ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Υπήρχαν πολλές εναλλακτικές για τον Μπαλοτέλι: μία ομάδα στην Γερμανία, δύο-τρεις δυνατές στην Αγγλία και μία ακόμα στην Ισπανία, εκτός από τις ιταλικές. Εκείνος όμως έκανε αυτή την επιλογή και είναι χαρούμενος.

Δεν επιλέξαμε την Νις για την ομορφιά του μέρους ή για το γεγονός ότι μένω κοντά (σ.σ. ο Ραϊόλα ζει στο Μόντεκαρλο), την επιλέξαμε επειδή το γαλλικό πρωτάθλημα είναι σε άνοδο αλλά και για το αθλητικό πλάνο που έχει ο σύλλογος".

Τα δύο νέα αποκτήματα της Νις, Μπαλοτέλι και Μπελχαντά:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ