ΓΑΛΛΙΑ

Μοντεστό: "Ο Μίτσελ άντεξε στον Ολυμπιακό, θα έχει πρόβλημα με τη Μαρσέιγ;"

Μοντεστό: "Ο Μίτσελ άντεξε στον Ολυμπιακό, θα έχει πρόβλημα με τη Μαρσέιγ;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαστιά, Φρανσουά Μοντεστό, μίλησε σε γαλλικά ΜΜΕ για την πίεση που δέχεται ο πρώην τεχνικός του στον Ολυμπιακό και νυν της Μαρσέιγ, Μίτσελ.

Η Μαρσέιγ σε παρατεταμένη αστάθεια και το μέλλον του Μίτσελ στην ομάδα της Μασσαλίας, πιο δυσοίωνο από ποτέ. Ο αμυντικός της Μπαστιά, Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ισπανό τεχνικό στον Ολυμπιακό, υπερασπίστηκε τον πρώην προπονητή του, κάνοντας τη σύγκριση στην πίεση που ασκούν οι οπαδοί της ελληνικής και γαλλικής ομάδας.

"Εάν ψάχνετε κάποιον να σας μιλήσει άσχημα για τον Μίτσελ, δεν είμαι καλός πελάτης σας. Ένα πράγμα είναι βέβαιο, όταν μπορείς να ζήσεις με την πίεση των οπαδών του Ολυμπιακού, μπορείς να αναλάβεις αυτή των οπαδών της Μαρσέιγ, χωρίς πρόβλημα.

Είναι μεγάλος επαγγελματίας και πολύ υπερήφανος, να αφήσει κάτι έτσι. Είναι πολύ σίγουρος για τον ίδιο, ίσως λίγο περισσότερο. Είναι καλό παιδί. Πάντα υπήρχε πρόβλημα με τη Μαρσέιγ και τους προπονητές, με τον Ντεσάμπ, τον Μποπ, τον Μπιέλσα και τώρα τον Μίτσελ...", υποστήριξε στη La Provence, ο Φρανσουά Μοντεστό, υπερασπιζόμενος τον πρώην τεχνικό του, στους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ