ΓΑΛΛΙΑ

Μίτσελ: "Υπερήφανος που θα προπονήσω τη Μαρσέιγ"

Μίτσελ: "Υπερήφανος που θα προπονήσω τη Μαρσέιγ"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Μίτσελ μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου με τη Μαρσέιγ, ενώ οι Φρανσουά Μοδέστο και Ρομπέρτο εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό κόουτς.

Ο Μίτσελ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη Μαρσέιγ, παίρνοντας την θέση του Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος αποχώρησε μετά την ήττα από την Καέν. Ο 52χρονος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά το deal με τους Μασσαλούς και τη νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

Ο ίδιος ανέφερε πως "είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την πρώτη επαφή βρήκα συναρπαστική την προοπτική της Μαρσέιγ. Ήρθα σε επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας το τελευταίο δεκαήμερο και όλα κύλησαν πολύ γρήγορα.

Η Μαρσέιγ έχει μεγάλη ιστορία και στόχος είναι να γράψουμε κι άλλη. Είναι δύσκολη περίοδος, αλλά είμαι υπερήφανος που θα προπονήσω αυτήν την ομάδα.

Όσο για το ρόστερ, μου αρέσει, καθώς υπάρχουν ταλαντούχοι και νεαροί παίκτες. Θέλω να είναι χαρούμενοι και να απολαμβάνουν το να παίζουν στη Μαρσέιγ. Έχω δει δύο επίσημα παιχνίδια και δύο φιλικά. Ξέρω πολύ καλά το ρόστερ".

Η αποθέωση του Μοδέστο και το "τιτίβισμα" του Ρομπέρτο

Ο Φρανσουά Μοντέστο, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίτσελ, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν ένα τετράμηνο στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, είπε πως η ομάδα του Πειραιά είναι μια μικρή Παρί. Ο Κορσικανός, τόνισε:

"Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, ήμασταν 15 πόντους μπροστά και ήταν ευκολότερο για εκείνον να εγκλιματιστεί. Εξάλλου, υπήρχαν και πολλοί Ισπανοί στην ομάδα. Δουλεύει πολύ, έχει πάθος και είναι νικητής, όπως την περίοδο που ήταν παίκτης. Θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μικρή Παρί, που πάντα έχει την κατοχή. Είναι πολύ σοβαρός προπονητής, χαρισματικός, καλοντυμένος και ωραίος. Πιστεύω ότι θα πετύχει στη Μαρσέιγ".

Με τη σειρά του, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και συμπατριώτης του Μίτσελ, ο Ρομπέρτο, έγραψε στο twitter για τον άλλοτε προπονητή του: "Καλή τύχη στον Μίτσελ στη νέα του καριέρα. Χωρίς αμφιβολία, ένας από τους κορυφαίους σε μία υπέροχη ομάδα".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ