ΓΑΛΛΙΑ

Μίτσελ: "Όπως και με τον Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό"

Μίτσελ: "Όπως και με τον Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό"
Μίτσελ στην Μαρσέιγ

Ο νέος τεχνικός της Μαρσέιγ, Μίτσελ Γκονθάλεθ, τόνισε ότι θα σεβαστεί τη δουλειά του απελθόντα, Μαρσέλο Μπιέλσα, όπως έκανε και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Τί απάντησε σε Γιαταμπαρέ και Μπονγκ.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ, είναι πλέον προπονητής της Μαρσέιγ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ισπανός εντυπωσίασε τους δημοσιογράφους της Μασσαλίας, προερχόμενος στη συνέντευξη Τύπου κοστουμαρισμένος, χωρίς γραβάτα, αλλά εκπλήσσοντας με τις απαντήσεις του στη γαλλική γλώσσα.

Αρχικά τοποθετήθηκε για την προσληψή του από τη Μαρσέιγ, κάνοντας μνεία στην αντίστοιχη από τον Ολυμπιακό και τονίζοντας ότι πρέπει να σεβαστεί τη δουλειά του Μαρσέλο Μπιέλσα, όπως έκανε στο παρελθόν και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Η Μαρσέιγ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με φίλαθλους που είναι πάντα πίσω από την ομάδα. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση της Μαρσέιγ, η οποία είναι πολύ γνωστή στη χώρα μου. Η ομάδα είναι πάντα πιο σημαντική από τον προπονητή. Πρέπει να σεβαστούμε τη δουλειά του προηγούμενου τεχνικού, όπως έκανα και με τον Βαλβέρδε στο Ολυμπιακό. Πρέπει να κερδίζουμε και να κάνουμε μεγαλύτερη τη Μαρσέιγ. Σε κάθε περίπτωση, θαυμάζω και τη δουλειά του Μπιέλσα. Αλήθεια; Ποιος σας είπε ότι θα παίξω 4-3-3; Εάν τα ξέρετε όλα... Το σύστημα δεν είναι το παν."

Ο Μίτσελ δέχθηκε έντονη κριτική από τους πρώην ποδοσφαιριστές του στον Ολυμπιακό, Σαμπού Γιαταμπαρέ και Γκαετάν Μπονγκ. Ο Ισπανός δεν την άφησε αναπάντηση, με το ειρωνικό ύφος στη δήλωσή του να συνοδεύεται από χαμόγελο.

"Ευχαριστώ αυτούς που μου δίνουν κουράγιο, ακόμη και τον Σαμπού (Γιαταμπαρέ). Δεν θέλω να απαντήσω, σ' αυτό. Σέβομαι όλους του παλιούς μου παίκτες. Είμαι απογοητευμένος εάν ο Σαμπού σιχάθηκε το ποδόσφαιρο."

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ