ΓΑΛΛΙΑ

Μέχρι το 2019 στην Παρί ο Μαρκίνιος

Μέχρι το 2019 στην Παρί ο Μαρκίνιος

Ο Μαρκίνιος επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο Βραζιλιάνος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2013 από τη Ρόμα.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Μαρκίνιος με τη Ρόμα, έφεραν και την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο. Ο Βραζιλιάνος είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και πήρε... παράταση ως το 2019, εξαργυρώνοντας την θετική παρουσία του στους Παριζιάνους.

Ο διεθνής αμυντικός, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 απ’ τη Ρόμα και μετράει 63 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 13 εκ των οποίων στο Champions League, έχοντας μάλιστα και έξι τέρματα.

"Είναι εξαιρετικά, πολύ καλά νέα. Φανερώνει ότι κάνω καλή δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος δείχνει σε μένα τέτοια εμπιστοσύνη. Είναι ένα νέο στάδιο της ζωής μου. Το πρότζεκτ της Παρί είναι απίστευτό και η ζωή στο Παρίσι υπέροχη.

Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχουν συμβεί στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Η Παρί Σεν Ζερμέν, μου παρέχει τόσα πολλά πράγματα. Ελπίζω να συνεχιστεί για πολύ ακόμα", ανέφερε ο ποδοσφαιριστής στο επίσημο σάιτ της ομάδας του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ