ΓΑΛΛΙΑ

Με το μετρό στο "Παρκ ντε Πρενς"

Με το μετρό στο "Παρκ ντε Πρενς"

Το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Μπορντό στο "Παρκ ντε Πρενς" για το ματς με την Παρί Σεν-Ζερμέν παρουσίασε βλάβη και οι "γιρονδίνοι" χρησιμοποίησαν το μετρό του Παρισιού για τη μετακίνησή τους.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν φιλοξενεί την Μπορντό, την Παρασκευή στις 21:30 ώρα Ελλάδας, για την 5η αγωνιστική της Ligue 1. Το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή των "γιρονδίνων" από το ξενοδοχείο του Παρισιού όπου διέμενε στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το ματς, παρουσίασε απροσδόκητη βλάβη.

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και λοιπά μέλη της αποστολής της Μπορντό, δεν είχαν άλλη επιλογή. Χρησιμοποίησαν το μετρό της γαλλικής πρωτεύουσας. Αντίθετα με ο,τι θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, δε συνέβη το παραμικρό. Μάλιστα ανέρτησαν και σχετική φωτογραφία, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

"Αγοράσαμε εισιτήρια, όπως όλος ο κόσμος. Σαράντα εισιτήρια. Ήταν ωραίο, οι άνθρωποι ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μας", δήλωσε ο πρόεδρος της Μπορντό, Ζαν-Λουί Τριόντ ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στο Βραζιλιάνο αμυντικό, Πάμπλο, νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας με το γνωστό του χιούμορ: "Πάμπλο, να ξέρεις έτσι είναι όταν παίζουμε εκτός έδρας"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ