ΓΑΛΛΙΑ

Με τη φανέλα προπόνησης η Ναντ απέναντι στη Σεντ-Ετιέν

Με τη φανέλα προπόνησης η Ναντ απέναντι στη Σεντ-Ετιέν

Οι παίκτες της Ναντ θα κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο του "Stade Geoffroy-Guichard" για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σεντ-Ετιέν με την προπονητική φανέλα. Δείτε τη σχολαστικότητα των Γάλλων προς αποφυγή σύγχυσης. (photos)

Η Σεντ-Ετιέν υποδέχεται στο "Stade Geoffroy-Guichard" τη Ναντ (3/12, 16:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ligue 1 και οι παίκτες των "καναρί" θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με την εμφάνιση προπόνησης.

Ο λόγος είναι απλός. Οι "βερ" (παρατσούκλι των γηπεδούχων) θα παίξουν κατ' εξαίρεση με τη μαύρη φανέλα. Η δεύτερη εμφάνιση της Ναντ είναι επίσης μαύρη (στα μανίκια), ενώ η πρώτη έχει παχιά "πινελιά" πρασίνου στα μανίκια, που έχει απόχρωση προς το σκούρο.

Με την πρώτη ματιά, δύσκολα θα δει κάποιος μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην πρώτη εμφάνιση της Ναντ και την προπονητική (με την οποία θα παραταχθεί σήμερα). Δείτε τη φανέλα με την οποία θα παραταχθούν οι παίκτες της Ναντ στο ματς:

Η μαύρη φανέλα της Σεντ-Ετιέν...

Η πρώτη εμφάνιση της Ναντ. Κρίθηκε ακατάλληλη επειδή η πράσινη γραμμή στα μανίκια, θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση. Στην προπονητική φανέλα, όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω, η πράσινη γραμμή είναι πιο λεπτή.

Οι Γάλλοι εξάντλησαν τα περιθώρια σχολαστικότητας προς αποφυγή ενδεχόμενης σύγχυσης...

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24