ΓΑΛΛΙΑ

Λεμπρούν: "Ο Μπεργκ δεν ήταν προς πώληση"

Λεμπρούν: "Ο Μπεργκ δεν ήταν προς πώληση"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βενσάν Λεμπρούν, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, παρά την πρόταση που έλαβε.

Η εφημερίδα La Provence αποκάλυψε τη Δευτέρα (31/9) το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Μάρκους Μπεργκ, την προσφορά της οποία απέρριψε ο Παναθηναϊκός. Τρεις ημέρες αργότερα, την Πέμπτη (3/9), ο πρόεδρος Βενσάν Λαμπρούν, παραδέχτηκε την κατάθεση της πρότασης.

Η σημαντικότερη αποστροφή του λόγου του Γάλλου αφορούσε τη στάση που τήρησε η διοίκηση της ΠΑΕ, που δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει την πώληση του Σουηδού επιθετικού.

"Όλα είχαν συμφωνηθεί για να αγοράσουμε τον Μάτρι. Όμως το προφίλ του δεν ταίριαζε στα πλάνα του προπονητή. Ο προπονητής μας (σ.σ. ο Μίτσελ) απέρριψε τον Αντεμπαγιόρ, επίσης. Σε αντίθεση, του άρεσε πολύ ο Μάρκους Μπεργκ, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να τον πουλήσει. Τελικά, καταλήξαμε στην επιλογή του Μπεν Γιεντέρ" δήλωσε ο Λεμπρούν στην εφημερίδα Le Parisien.

Μόλις μία ημέρα πριν, ο Μπεργκ παραδέχτηκε ότι ομάδες προσέγγισαν τον Παναθηναϊκό και επισήμανε ακριβώς το ίδιο, ότι δεν τέθηκε θέμα παραχώρησης του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ