ΓΑΛΛΙΑ

L' Equipe: "O Eμπαπέ αποφάσισε να φύγει!"

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Εμπαπέ AP

Σύμφωνα με τη L' Equipe, ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μονακό. Ο 18χρονος δεν θέλει να μείνει στους Μονεγάσκους και καλείται να αποφασίσει για τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική έκδοση της L' Equipe, το βράδυ της Τετάρτης (2/8), ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε την απόφαση να μην παραμείνει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της Μονακό, αλλά να αποτελέσει παρελθόν.

Συγκεκριμένα, επισημαίνονται τα εξής: "Ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε την απόφασή του. Ο 18χρονος Γάλλος επιθετικός, που σημείωσε 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, και δεσμεύεται στη Μονακό μέχρι το 2019, θέλει να φύγει άμεσα.

Οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης θέλουν να τον αποκτήσουν, ανάμεσα στις οποίες η Μπαρτσελόνα, ειδικά με την πώληση του Νεϊμάρ στην Παρί. Ήδη έχει γίνει ραντεβού του εκπροσώπου του με τους Καταλανούς".

Μάλιστα σε νεότερο κείμενό της η "Εκίπ" αναφέρει τις εξής τέσσερις ομάδες ως υποψήφιες: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και "η Παρί που περιμένει!".

(AP Photo/Martin Meissner)

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ