ΓΑΛΛΙΑ

"Ξηλώνεται" για Πογκμπά η Παρί

Manchester United's Paul Pogba applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

"Γη και ύδωρ" φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να επαναπατρίσει τον Πολ Πογκμπά.

Έτοιμη να... σπάσει τα ταμεία της είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να πυροδοτήσει την "βόμβα" Πολ Πογκμπά, ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά του Σαμπιονά.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα "Sun", οι Παριζιάνοι θέλουν να προσγειώσουν στην "Πόλη του Φωτός" τον σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για να εισπράξουν το "yes" από τον αγγλικό σύλλογο, σκέφτονται να προσφέρουν -εκτός από χρηματικά ανταλλάγματα- και τον Μάρκο Βεράτι.

Ο 25χρονος χαφ προέρχεται από μέτρια σεζόν στους "κόκκινους διαβόλους", ενώ του ασκήθηκε έντονη κριτική από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αφού δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που θαύμασε η ποδοσφαιρική υφήλιος με τα χρώματα της Γιουβέντους.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν, ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας είχε δαπανήσει έναν... σκασμό λεφτά για να φέρει στο "Πάρκο των Πριγκίπων" τους Νεϊμάρ και Κίλιαν Εμπαπέ, επομένως οι ιστορίες μεταγραφικής τρέλας με φόντο τα.. πετροδόλαρα των Αράβων ιδιοκτητών της Παρί, ίσως να έχουν και part2 φέτος με πρωταγωνιστή το "χταπόδι".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ