ΓΑΛΛΙΑ

Ξανά στη Μονακό ο Φαλκάο

Chelsea's Colombian striker Radamel Falcao runs with the ball during the FA Community Shield football match between Arsenal and Chelsea at Wembley Stadium in north London on August 2, 2015. AFP PHOTO / IAN KINGTON

 -- NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE --        (Photo credit should read IAN KINGTON/AFP/Getty Images)
Φαλκάο AFP/GETTY IMAGES

Παίκτης της Μονακό πρέπει να θεωρείται ο Ραδαμέλ Φαλκάο, καθώς ο Κολομβιανός επιθετικός ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι την φανέλα της, με την ελπίδα να βρει και πάλι τη φόρμα του.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Τσέλσι απέτυχε. Η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα και ελπίζει να την βάλει ξανά στον ίσιο δρόμο. Ο λόγος για τον Ραδαμέλ Φαλκάο, ο οποίος επιστρέφει στη Μονακό και είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι την φανέλα της.

Ο 30χρονος φορ, βρίσκεται ήδη στο Πριγκιπάτο και έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις, επομένως αναμένεται πλέον η ανακοίνωση της απόκτησής του από την γαλλική ομάδα. Όσο για τις απολαβές του, αναμένεται να πλησιάζουν αυτές που είχε στο "Ολντ Τράφορντ".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ