ΓΑΛΛΙΑ

"Κράξιμο" Ροτέν σε Ζαρντίμ

"Κράξιμο" Ροτέν σε Ζαρντίμ
Ζαρντίμ INTIME SPORTS

Στον Λεονάρντο Ζαρντίμ καταλόγισε σοβαρές ευθύνες για το κακό ξεκίνημα της Μονακό στο πρωτάθλημα Γαλλίας, ο Ζερόμ Ροτέν.

Ο 36χρονος πρώην παίκτης της Μονακό θεωρεί πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει υποπέσει σε ολέθρια λάθη με συνέπεια οι Μονεγάσκοι να έχουν γνωρίσει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

"Για μένα ο κύριος υπεύθυνος είναι ο Ζαρντίμ. Οι επιλογές του σε αυτά τα δύο ματς προκαλούν απορίες. Πως να τα καταφέρουμε δίχως τον Κουρζάβα; Ήταν ίσως ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος στην περυσινή σεζόν.

Πως να μείνουμε απαθείς μετά το καταστροφικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Μπορντό. Ο προπονητής πρέπει να αλλάζει την ομάδα ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Ζαρντίμ δεν προσπάθησε να αλλάξει την ομάδα. Η μόνη αλλαγή που έκανε ήταν 20 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Έπαιξε ο Ζερμέν αντί του Φαλκάο. Αποτέλεσμα: κανένα σουτ σε 45 λεπτά. Απίθανο! Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το τρομερό μομέντουμ του Ρανιέρι, θα μας πάρει χρόνο να δώσουμε νέα δυναμική στην ομάδα.

Πέρυσι η Μονακό γνώρισε μόλις τέσσερις ήττες σε 38 παιχνίδια. Είναι δύσκολο να έχουμε την ίδια επιτυχία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ροτέν.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ