ΓΑΛΛΙΑ

Κουτουλιά Μπραντάο σε Μότα

Κουτουλιά Μπραντάο σε Μότα

Ο Μπραντάο έριξε κουτουλιά στον Τιάγκο Μότα μετά την αναμέτρηση της Παρί Σεν-Ζερμέν με την Μπαστιά με τον πρόεδρο της πρώτης, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί να ζητεί τον δια βίου αποκλεισμό του δράστη. (VIDEOS)

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στα αποδυτήρια του "Παρκ ντε Πρενς" μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί Σεν-Ζερμέν και την Μπαστιά με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της δεύτερης, Μπραντάο, να ρίχνει κουτουλιά στον συμπατριώτη του (αν και διεθνή Ιταλό) μέσο της πρώτης, Τιάγκο Μότα, προκαλώντας του σπάσιμο της μύτης και αιμορραγία.

Οι κάμερες των αποδυτηρίων στο γήπεδο του Παρισίου, αιχμαλώτισαν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τον προπονητή της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, Λοράν Μπλαν, λίγο μετά να δηλώνει άγνοια για το γεγονός, μην έχοντας αντιληφθεί τι πραγματικά συνέβη. "Ήμουν μέσα στα αποδυτήρια, δεν έιδα τίποτα. Ο Τιάγκο Μότα παρουσιάστηκε με τη μύτη του να τρέχει άιμα".

Ωστόσο, μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα videos και εικόνες, ο πρόεδρος της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ζήτησε τον δια βίου αποκλεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπαστιά.

"Είναι ένα κακό μαντάτο για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Ο Τιάγκο Μότα έχει κατά 90 % τη μύτη του σπασμένη, όπως μου είπε ο γιατρός. Ζητώ από το διαιτητή να συντάξει μία αναφορά. Εδώ και τρία χρόνια δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία, αλλά αυτή τη φορά είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Πρέπει ο Μπραντάο να τιμωρηθεί, με αποκλεισμό για όλη του τη ζωή."

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ