ΓΑΛΛΙΑ

Κελαϊφί: "Προσύμφωνο με Ρεάλ ο Αντσελότι"

Paris Saint-Germain's coach Carlo Ancelotti reacts during the UEFA Champions League quarter final second-leg football match FC Barcelona vs Paris Saint-Germain at Camp Nou stadium in Barcelona on April 10, 2013.  AFP PHOTO / JOSE JORDAN        (Photo credit should read JOSE JORDAN/AFP/Getty Images)
Paris Saint-Germain's coach Carlo Ancelotti reacts during the UEFA Champions League quarter final second-leg football match FC Barcelona vs Paris Saint-Germain at Camp Nou stadium in Barcelona on April 10, 2013. AFP PHOTO / JOSE JORDAN (Photo credit should read JOSE JORDAN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Προσύμφωνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ο Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος δήλωσε πως σύντομα θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος κατέστησε σαφές πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ιταλός ήδη σκέφτεται τον επόμενο προορισμό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ο πιο πιθανός, όπως επιβεβαίωσε και ο Λεονάρντο: "Ο Αντσελότι ζήτησε να φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θέλουμε να μείνει".

Λίγες ώρες μετά στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί, ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, ο οποίος δήλωσε στο "Al Jazeera": "Νομίζω πως έχει ήδη προσύμφωνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, δεν περιμένω η Ρεάλ να υπογράψει μαζί του τώρα. Το Μάρτιο ζήτησε να του γίνει επέκταση του συμβολαίου του, αλλή η Ρεάλ θα επανέλθει.

Αυτό που θα κάνουμε είναι να τηρήσουμε τις αρχές μας και το συμβόλαιο που έχουμε με τον Κάρλο. Θα τιμήσουμε τις υποσχέσεις μας. Υπάρχουν καταστάσεις με όλους όσους θέλουν να σπάσουν το συμβόλαιό τους. Θα διαπραγματευτούμε σύντομα για να βεβαιωθούμε πως όλα θα κυλήσουν ομαδά".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ