ΓΑΛΛΙΑ

Καβάνι: "Σίγουρος ότι θα μείνω"

Καβάνι: "Σίγουρος ότι θα μείνω"
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ξεκαθάρισε πως περνάει καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά άφησε αιχμές και για τη θέση που αγωνιζόταν τη χρονιά που μας πέρασε.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Έντινσον Καβάνι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Η Παρί Σεν Ζερμέν χρειάζεται ρευστό για να αγοράσει τον Άνχελ Ντι Μαρία κι εκείνος που αναμένεται να παραχωρηθεί είναι ο Ουρουγουανός. Ωστόσο, ο παίκτης με δηλώσεις του στην "Equipe" έβαλε άλλα δεδομένα, επιβεβαιώνοντας όμως και όσους έλεγαν ότι δεν του αρέσει να παίζει ως δεξί ετρξέμ.

"Είμαι σίγουρος ότι θα μείνω, γιατί να μην είμαι; Είμαι ήρεμος και προτιμώ να βρίσκομαι στην Παρί. Έχω να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Είμαι ήρεμος, αισθάνομαι καλά, αλλά γνωρίζω ότι δεν εξαρτώνται όλα από τον παίκτη. Παίζει ρόλο και ο σύλλογος" είπε αρχικά, αλλά στη συνέχεια για τη θέση που αγωνιζόταν πέρυσι είπε:

"Υπήρχαν μερικά προβλήματα όσον αφορά τη θέση που έπαιζα, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά τώρα. Περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω. Είναι σημαντικό γα έναν επιθετικό να παίζει στη θέση του. Ο καθένας γνωρίζει τη θέση μου και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γι' αυτό".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ