ΓΑΛΛΙΑ

"Καμπάνα" της Μαρσέιγ σε Ανιγκό

"Καμπάνα" της Μαρσέιγ σε Ανιγκό
MICHAEL GUIBERT 2011 - WWW.AJAPHOTOS.NET

Η διοίκηση της Μαρσέιγ έριξε πρόστιμο στον αθλητικό διευθυντή, Ζοζέ Ανιγκό, για τις δηλώσεις που έκανε κατά του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στη Μαρσέιγ, καθώς πέραν από τα κακά αποτελέσματα και τις διαμαρτυρίες των οπαδών, ήρθε στην επιφάνεια και η κόντρα του Ζοζέ Ανιγκό με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο αθλητικός διευθυντής των "Φωκαέων" εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον 43χρονο προπονητή μετά από υπονοούμενα του τελευταίου κατόπιν του αγώνα με την Αζαξιό.

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

"Πρέπει να σκέφτεται δυο φορές πριν μιλήσει, αντί να λέει ηλιθιότητες. Είναι ανευθυνότητα εκ μέρους του", ήταν τα λόγια του Ανιγκό.

Ωστόσο, αυτό προκάλεσε τη μήνη της διοίκησης του συλλόγου, που μέσω δηλώσεων του προέδρου Βινσέν Λαμπρούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αποφάσισε να τιμωρήσει με πρόστιμο τον Ανιγκό.

"Υπενθυμίζω σε κάθε εργαζόμενο, όποιο και να είναι η θέση τους στο κλαμπ, ότι δεσμεύονται με επαγγελματική εχεμύθεια. Συνεπώς, θα επιβληθεί πρόστιμο στον αθλητικό διευθυντή".

Να σημειωθεί ότι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος έχοντας 2 νίκες σε 11 παιχνίδια, με το κλίμα να είναι βαρύ για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ