ΓΑΛΛΙΑ

Ιμπραχίμοβιτς: "Γεννήθηκα γέρος και θα πεθάνω νέος"

Ιμπραχίμοβιτς: "Γεννήθηκα γέρος και θα πεθάνω νέος"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δήλωσε πως αισθάνεται καλύτερα από ποτέ στην ηλικία των 34 ετών και ισχυρίστηκε πως το μυστικό για τη φετινή τρομερή σεζόν του είναι πως έχει αποφασίσει πως είναι πολύ... νέος!

Έχοντας πατήσει τα 34 χρόνια ζωής και πλησιάζοντας -λογικά- προς το φινάλε της καριέρας του, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερη σεζόν από αυτή που διανύει. Μετράει 39 γκολ σε 42 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (!) ενώ εκτός από το πρωτάθλημα που έχει εξασφαλίσει με την Παρί Σεν Ζερμέν διεκδικεί ακόμα το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Γαλλίας αλλά και το Champions League.

"Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα. Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ. Γεννήθηκα μεγάλος και θα πεθάνω νέος. Έτσι φαίνεται. Εκτιμώ αυτές τις ξεχωριστές στιγμές επειδή πιστεύω ότι τα πάντα είναι στο κεφάλι σου. Είναι ζήτημα μυαλού.

Είσαι όσο νέος και φρέσκος νομίζεις ότι είσαι και αυτό έχω αποδείξει τη φετινή σεζόν, κάνοντας αυτά που κάνω. Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Το κεφάλι σου αποφασίζει πόσο νέος και πόσος γέρος είσαι. Οπότε φέτος αποφάσισα ότι είμαι πολύ νέος", δήλωσε ο Σουηδός σούπερ σταρ των Παριζιάνων, ενώ για τους στόχους του με τον γαλλικό σύλλογο, επεσήμανε:

Ιμπραχίμοβιτς: "Γεννήθηκα γέρος και θα πεθάνω νέος"

"Παίζω για τρόπαια, όποιο τρόπαιο μπορώ να κατακτήσω, θα κάνω ό,ι περνάει από το χέρι μου για να το σηκώσω. Για αυτό άλλωστε εμείς οι παίκτες είμαστε εδώ, για αυτό προπονούμαστε, σε αυτό εστιάζουμε.

Φέτος είμαστε καλύτερη ομάδα και έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Η νέα ομάδα που ξαναγεννήθηκε πριν μερικά χρόνια είναι περισσότερο συνηθισμένη τώρα όταν αγωνίζεται σε προημιτελικά Champions League".

Υπενθυμίζεται πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα διεκδικήσει την Τρίτη (12/4) την πρόκρισή της στους "4" του Champions League, αντιμετωπίζοντας στο Μάντσεστερ τη Σίτι μετά το 2-2 των δύο ομάδων στο "Parc de Princes" στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ